Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Hvem siger et bryggers skal være kedeligt? Vores kunde ønskede et fugefrit "New Yorker" gulv, som kunne modstå hverdagens udfordringer med fodboldtøj, hestesport og gummistøvler!

Hos familien Larsen-Schmidt i Solrød fik vi opgaven med at skabe et fugefrit og rengøringsvenligt gulv, der passede til hverdagens mange udfordringer og deres nye bryggersmøbler. Valget faldt på et fugefrit gulv udført med Silkecement®, en type microcement med yderligere fordele, såsom frit valg af farvenuance, samt ekstrem høj slidstyrke og vandtæthed!
Fugefrit Mat New Yorker Look gulvFå et råt og industrielt look i den helt rigtige nuance. De moderne "New Yorker" gulve er utrolig populære, både inden for erhverv og i private boliger. Det viste gulv er udført med Silkecement® og den største fordel ved denne gulvtype - udover det unikke design - er den glatte og slidstærke overflade, der gør rengøring af gulvet hurtigt og nemt. Selve udtrykket af denne type gulvbelægning er meget råt og det anvendes typisk i butikker, frisørsaloner, kontorer, restauranter og showrooms, hvor der ønskes et unikt og rengøringsvenligt gulvdesign.

Kom i dialog nu – ganske uforpligtende!
KlimaCoating står altid klar til at yde vores kunder en hurtig og kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde lige netop den løsning, der bedst passer til dig og din families ønsker og behov, når det kommer til rengøringsvenlige, fugefrie designgulve. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt designgulv, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 3177 0896 eller klikke her og få et uforpligtende tilbud.

Rul til toppen