Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Få et perfekt, fugefrit og råt gulv med "New Yorker" look.

Et designgulv er et fælles begreb for helt plane gulve, der fremstår i et fugefrit, rent, råt og industrielt "New Yorker" beton-look. Designet kan udføres med et væld af farver og nuancer - samt passende overfladetype i forhold til dagligt brug og slid, inden- som udendørs.
Designgulve har en plan, fugefri, rengøringsvenlig og slidstærk overflade, som ofte anvendes i f.eks. butikker, cafeer, gallerier, restauranter, showrooms samt kontorer og andre erhvervsejendomme. I de senere år har denne helt plane gulvtype dog også fundet vej ind i private boliger.

Typiske egenskaber:

  • Fugefri og rengøringsvenlig overflade
  • Et bredt udvalg af nuancer og farver
  • Slidstærk overflade
  • Mange anvendelsmuligheder
 
Et gulv udført med design flydespartel er et fugefrit og robust gulv, der kan lægges hvor end man indendørs ønsker et råt "New Yorker-look" gulv i en tilpasset nuance. Design flydespartel er specielt egnet til butikker, kontorer og let industri, men fungerer også yderst godt til gallerier, showrooms og i boligen.

Kontakt os for en nærmere dialog!

Silkecementgulv, toiletVi anvender Silkecement® til vores microcement gulvløsninger, for et perfekt, plant og råt "New Yorker" look. Dermed leverer vi en vandtæt og silkeglat belægning, som kan holde til store belastninger i mange år uden at tage skade. Belægningen leveres i flere farver og spændende nuancer. Silkecement® er let at rengøre og er derfor en populær løsning for butikker, frisørsaloner, kontorer, showrooms og private boliger - hvor der ønskes en fugefri gulvoverflade i et unikt design.

Kontakt os for en nærmere dialog!

Polyurethan pigmenteret gulvHøj komfort og slidstærkhed kendetegner et polyurethangulv. Polyurethan (PU) tåler både større belastninger og stødpåvirkning. Ydermere har et PU-gulv også den evne, at det er vandtæt og stødabsorberende, som betyder større komfort, når man går på denne gulvbelægning. De slidstærke polyurethangulve er desuden resistente over for kemikalier og tåler høje temperaturer. PU-gulve kan tilbydes i et væld af farver og anvendes ofte, når der stilles krav til et komfortabelt, fugefrit og rengøringsvenligt gulv. Læs mere om komfortable PU gulve her!

Kontakt os for en nærmere dialog!

UndergulveUndergulve er en særdeles vigtig forudsætning for at opnå et optimalt gulvresultat. Det er undergulvet, der er grundlaget for det færdige gulvs brugsegenskaber og stabilitet. Vi udfører typisk undergulve med flydemørtel, som er en selvnivellerende undergulv konstruktion. Undergulvet kan være forberedt for installation af elektrisk eller vandbåren gulvvarme i den anvendte flydespartel.

Kontakt os for en nærmere dialog!

KOM I DIALOG NU,
HELT UFORPLIGTENDE...

Har du spørgsmål omkring dit næste gulvprojekt - eller vores designgulve i almindelighed - så står vi gerne til rådighed!
Få et tilbud, ring 3177 0896 eller benyt vores kontaktformular.

Vores Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os.
Rul til toppen