Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Komfortgulv i PU? Få et fugefrit, smukt og slidstærkt gulv, der hvor du ønsker det.

Når man er glad for speciale biler, har man oftest en garage der er indrettet til vedligeholdelse og opbevaring af køretøjerne, når de ikke er ude på vejene.
Med et fugefrit polyurethangulv (PU-gulv) kan vi tilbyde den optimale fugefri belægning i individuelle farver og løsninger til både erhverv og private. Et PU baseret gulv er rart at gå på og modvirker generelt rygsmerter i hverdagen, sammenlignet med hårdere traditionelle gulvtyper.
Fugefri, slidstærke og rengøringsvenlige gulveEt polyurethangulv kan udføres i et væld af farver og kan udføres med f.eks firmalogo og tekst.

I fællesskab finder vi den farve, der passer bedst til den farve du ønsker.
Søger du en specialfarve? Det er sikkert ikke noget problem, da vi hos vores leverandør kan bestille tæt på alle farvekombinationer!

Kom i dialog – ganske uforpligtende!
Hos EG Coating er vi altid klar til at yde vores kunder en hurtig og kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde lige netop den løsning, der bedst passer dig eller din virksomheds ønsker og behov, når det kommer til fugefri og rengøringsvenlige designgulve. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt designgulv, er du meget velkommen til at ringe på 3177 0896 eller pr. email kontakt@egcoating.dk.

Rul til toppen