Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Epoxygulv værkstedIndenfor industri, produktion, institutioner og sundhedssektoren har de fugefri, slidstærke, rengøringsvenlige og hygiejniske epoxygulve længe været den foretrukne gulvløsning. Nu også i mange badeværelser!

Ny gulvbelægning i boligen, parkeringshuset eller garagen?
Med de mange design- og anvendelsesmuligheder er epoxy også de senere år blevet en populær gulvløsning i f.eks. butikslokaler, showrooms, laboratorier og restauranter - samt ikke mindst i parkeringshuse og andre lokaliteter, hvor der ønskes en opmærkning eller et firmalogo integreret i gulvet.

Epoxygulve er perfekte til overflader, som skal være nemme at rengøre, men som samtidig skal kunne tåle stor belastning. Med et fugefrit epoxygulv er det stort set kun fantasien, som sætter grænser for, hvor et gulv med epoxy-belægning kan anvendes.

Kom i dialog – ganske uforpligtende!
EG Coating står altid klar til at yde vores kunder en hurtig og kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde lige netop den løsning, der bedst passer dig og din virksomheds ønsker og behov, når det kommer til epoxygulve. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt epoxygulv, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 3177 0896 eller klikke her og få et uforpligtende tilbud..

Rul til toppen