Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Få et gulv der matcher dit brand eller din butik.

Butikker Showroom designgulvMed en moderne designgulvløsning kan vi tilbyde udførelse af en fugefri, rengøringsvenlig og slidstærk overflade, som kan tilpasses i farver, strukturer og udtryk til dit brand, din butik eller dit showroom, - med eller uden firmalogo eller slogans.
Der er rigtig mange faktorer der spiller ind, når det kommer til din virksomheds "Corporate Image", og gulvbelægningen udgør helt sikkert en afgørende rolle i, hvordan et rum føles og opleves, når dine kunder kommer ind i enten din butik eller dit showroom.

Få et råt designgulv med et unikt brugerdefineret look!
Vores designgulve er en kompletløsning, hvor funktionalitet og design mødes i én samlet løsning, tilpasset det aktuelle behov. De rengøringsvenlige designgulve har, ud over deres rå og raffinerede industrielle look, en høj slidstyrke, der gør gulvet velegnet til butikker, showrooms og restauranter, hvor udseende og design spiller en lige så stor rolle som funktionalitet og holdbarhed. Det er bl.a. velegnet til virksomheder, hvor kundekontakt er en essentiel del af omsætningen, og hvor kundens samlet indtryk af virksomhedens lokaler, er en stor del af forretningen.

Kom i dialog - ganske uforpligtende!
KlimaCoating står altid klar til at yde vores kunder en hurtig og kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde lige netop den løsning, der bedst passer dig og din virksomheds ønsker og behov, når det kommer til designgulve i butikker eller showrooms. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt designgulv, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 5211 7779 eller klikke her og få et uforpligtende tilbud.

Rul til toppen