Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Nyt epoxygulv

Det bedste industrigulv til industri, lager og produktion

Vi udfører fugefri belægninger og undergulve indenfor alle typer industrielle miljøer, laboratorier, garager samt lager- og produktionslokaler. Vores fugefri industribelægninger kan leve op til selv de strengeste krav til belastning og slitage.

Vores løsninger er nemme at holde rene og kan udføres med skridsikre overflader, så der er mindre risiko for glideulykker.

Hvilken type gulvoverflade vi vil anbefale til det enkelte projekt, afhænger naturligvis af, hvilke forhold og aktiviteter gulvet skal anvendes under.

Tag os med på råd nu - og få en optimal løsning fra start af.

Værd at vide: (For Arkitekten/Bygherre)

  • Kan designes i alle farver
  • Meget gulv for pengene
  • Har fugefrie og rengøringsvenlige overflader
  • Hygiejnisk, til storkøkkener og hospitaler
  • Kan tåle store temperatursvingninger
  • Kan modstå kraftige mekaniske belastninger
  • Resistent overfor kemikalier

Udbud/Tilbud:

  • Vi hjælper gerne med beregninger
  • Brug for hjælp til udbud - kontakt os nu!
 
Epoxy til industrigulveEt epoxygulv er en utrolig slidstærk gulvtype, der egner sig specielt godt til industri- og produktionslokaler samt garager, værksteder, parkeringshuse og andre erhvervslokaler, som udsættes for store fysiske og kemiske påvirkninger. Anvendelsesmulighederne for et epoxygulv er mange. Desuden er et epoxygulv nemt at rengøre og giver derfor en god hygiejne. Epoxygulve kan udføres i uendelig mange farver, samt med mange specielle visuelle effekter.

Kontakt os for en nærmere dialog!

AKryl MMA på trapperVores MMA akrylgulve lever op til ethvert krav til mekanisk slid, rengøringsvenlighed, hygiejne, samt individuelt udseende. Et fugefrit MMA akrylgulv er med sine vandtætte egenskaber, skridsikre overflade og høje styrke specielt godkendt til brug inden for fødevarebranchen, samt kemi- og medicinalindustrien. Akrylbelægninger kan anvendes overalt, hvor der stilles krav til en høj overfladefinish og så er akryl også velegnet til udendørs brug.

Kontakt os for en nærmere dialog!

Polyurethan pigmenteret gulvHøj komfort og slidstærkhed kendetegner et polyurethangulv. Polyurethan (PU) tåler både større belastninger og stødpåvirkning. Ydermere har et PU-gulv også den evne, at det er vandtæt og stødabsorberende, som betyder større komfort, når man går på denne gulvbelægning. De slidstærke polyurethangulve er desuden resistente overfor kemikalier og tåler høje temperaturer. PU-gulve kan tilbydes i et væld af farver og anvendes ofte, når der stilles krav til et komfortabelt, fugefrit og rengøringsvenligt gulv.

Kontakt os for en nærmere dialog!

UndergulveUndergulve er en særdeles vigtig forudsætning for at opnå et optimalt gulvresultat. Det er undergulvet, der er grundlaget for det færdige gulvs brugsegenskaber og stabilitet. Vi udfører typisk undergulve med flydemørtel, som er en selvnivellerende undergulv konstruktion. Undergulvet kan være forberedt for installation af elektrisk eller vandbåren gulvvarme i den anvendte flydespartel.

Kontakt os for en nærmere dialog!

Rul til toppen