Få et tilbud nu! RING 3177 0896

Nyt designgulv med komfort!
Et mere lyddæmpende og komfortabelt gulv i Churros caféen, var længe et ønske fra Anita & John, som indehaver den hyggelige og stemningsfyldte café, beliggende på Torvet midt i Hillerød.
Efter at være blevet præsenteret for vores komfortgulv løsning i polyuretan (PU), fandt de den fugefri gulvbelægning de ønskede sig i caféen.

Komfortgulv, Churros Caféen"

Lyddæmpende gulv med "New Yorker look"
Vi har nu udført 65 m2 nyt fugefrit PU komfortgulv i farven “skifer” med det populære “New Yorker look” i hele Churros caféen, hvilket sikre en bedre akustik og behagelig stødabsorberende gå-komfort, for både gæster og personale, i hverdagen. Derudover er et PU komfortgulv særdeles rengøringsvenligt og slidstærkt.

Hvorfor skal du vælge et Komfortgulv i Polyuritan (PU)?
Komfortgulve i PU tilbyder vi i et væld af RAL-farver og anvendes ofte, når der stilles krav til et komfortabelt, lyddæmpende og rengøringsvenligt gulv med en stødabsorberende lun og slidstærk overflade. Med et nyt PU Komfortgulv fra EG Coating, får du et “New Yorker gulv” med høj komfort og lige det udtryk du ønsker, fx. med firmalogo eller andre budskaber, i bedste kvalitet med garanti!

Har du spørgsmål omkring dit næste gulvprojekt?
- eller vores designgulve i almindelighed - så står vi gerne til rådighed med gode råd!
Få et tilbud, ring 3177 0896 eller send os en mail: kontakt@egcoating.dk

Rul til toppen